Νιώθουμε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση γιατί επιλεγήκαμε να είμαστε το γραφείο που θα σχεδιάζε και θα υλοποιούσε την ανάπτυξη μιας δυναμικής ιστοσελίδας για τους πελάτες μας, Parko Paliatso (www.parkopaliatsocy.com).

Το Πάρκο Παλιάτσο ιδρύθηκε το 1999 από τον Vali Amusements Ltd, προσφέροντας διασκέδαση, ενθουσιασμό και την ψυχαγωγία για ενήλικες και παιδιά. Το λούνα παρκ είναι το μεγαλύτερο στη Κύπρο, χτισμένο σε οικόπεδο 30.000 τετραγωνικών μέτρων, με χώρο στάθμευσης έτοιμο να φιλοξενήσει έως και 300 αυτοκίνητα. Το πάρκο έχει πάνω από 25 διαφορετικά αξιοθέατα. Το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές αξιοθέατο είναι το Sling Shot, το υψηλότερο παιχνίδι εκτοξευόμενων καθισμάτων στην Ευρώπη. Το 2010, το πάρκο απέκτησε και γιγαντιαία ρόδα ύψος 45 μέτρων.

τίποτα από όλα αυτά δεν θα μπορούσε να γίνει κατορθωτό χωρίς το όραμα και την συμβολή των συνεργατών μας, Newtrics I.T Consultancy & Services (http://www.newtrics.com/) και ειδικότερα του φίλου Ανδρέα Μαστίχη τον οποίο ευχαριστούμε πολύ! Ανδρέα job well done!

ευχαριστούμε την Vali Amusements Ltd για εμπιστοσύνη που μας έδειξε και σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε τόσο την ιστοσελίδα μας όσο και το πάρκο!